Vrienden van de Kamermuziek

Kamermuziek met de nieuwe generatie musici in hartje Amsterdam 


Seizoen 2023-2024 online!

Met trots presenteren we een nieuw seizoen Vrienden van de Kamermuziek met vijf avontuurlijke, adembenemende en verrassende concerten. Dit seizoen verwelkomen we onder meer het klarinettiste Marieke Vos, cellisten Honorine Schaeffer en Giorgos Kotsiolis, violiste Saskia Otto, zangeressen Fee Suzanne de Ruiter en Kirila Kraal en Trio 258. Kijk op onze programmapagina voor meer informatie en kaarten!

1e Klassiek voor Kinderen Festival 

Een tweedaags festival volop kinderconcerten en workshops met klassieke muziek! Op zaterdag 13 en zondag 14 april, tijdens het laatste weekend van de Kindermuziekweek, wordt de Vondelkerk in Amsterdam omgetoverd tot muziekparadijs voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Én hun (groot)ouders! Het Festival bestaat uit babyconcerten, peuterconcerten, yogaconcerten voor kleuters en basisschoolleerlingen en zelfs een concert voor zwangere vrouwen. Meer informatie vind je hier!


Steun ons!

We kunnen niet wachten om het seizoen weer te beginnen! Wilt u ons steunen? Zeker in deze tijd, waarin ook de cultuursector een enorme klap heeft gekregen, is alle steun van harte welkom. Op deze pagina leest u meer over Vriend worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen.