Vrienden van de Kamermuziek

Kamermuziek met de nieuwe generatie musici in hartje Amsterdam 


Concert Anna Fedorova verplaatst naar 3 juni

Update naar aanleiding van de persconferentie van 14 januari 2022: vanwege de verlengde lockdown is het concert van pianiste Anna Fedorova verplaatst naar vrijdagavond 3 juni. Kaartkopers worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. 


Ons babyconcert is terug!

Vanwege het grote succes van onze babyconcerten afgelopen zomer hebben we twee nieuwe concerten ingepland op zaterdag 19 februari. In de Vondelkerk kan je samen met je kleintje weer genieten van de mooiste klassieke muziek! Kijk gauw op onze babyconcerten-pagina voor meer informatie. 


Crowdfunding geslaagd!

Met maar liefst 161% en 16.180 euro op de teller is de crowdfunding meer dan geslaagd. Wat een prachtig kerstkado! We voelen ons heel dankbaar, trots en vereerd dat we zo'n prachtig resultaat hebben mogen halen. 

We danken Voordekunst en City Company & Crowd voor de fantastische begeleiding en steun, het Amsterdams Fonds voor de Kunst en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland voor hun bijdrages, en onze donateurs, voor de steun, inspiratie en donaties. 

Ondanks dat we nu in lockdown zitten en ons kerstconcert gecanceld is, kijken we vooruit en vooral naar wat wél kan. We hebben enorm veel zin om in 2022 allerlei mooie projecten te kunnen realiseren, van babyconcerten tot aan het laten maken van nieuwe arrangementen.Steun ons!

We kunnen niet wachten om het seizoen weer te beginnen! Wilt u ons steunen? Zeker in deze tijd, waarin ook de cultuursector een enorme klap heeft gekregen, is alle steun van harte welkom. Op deze pagina leest u meer over Vriend worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen.