Vrienden van de Kamermuziek

Kamermuziek met de nieuwe generatie musici in de Amstelkerk te Amsterdam 

Vrienden van de Kamermuziek bestaat dit seizoen vijf jaar en viert dat met een extra bijzonder concertseizoen: luister naar vijf afwisselende en unieke concerten uitgevoerd door de nieuwe generatie musici in de Amstelkerk en De Duif (jubileumconcert) te Amsterdam, elk concert met zijn eigen thema en bijpassende fingerfoods. Prijzen zijn inclusief een glaasje wijn en hapjes!


Steun ons via Voordekunst!

In het komende seizoen bestaat Vrienden van de Kamermuziek 5 jaar! Dat wordt gevierd met een bijzonder en feestelijk jubileumconcert op 23 december. Deze keer niet in de Amstelkerk, maar om de hoek van de kerk in de Amsterdamse Duif. Op het programma staan twee meesterwerken: het Tripleconcert van Ludwig van Beethoven voor pianotrio en symfonieorkest en de beroemde Sonate van Franz Liszt in de bewerking van Joan Berkhemer voor strijkorkest.

Het realiseren van dit concert met tientallen orkestmusici, drie solisten en een dirigent is een grote uitdaging. Vandaar dat Vrienden van de Kamermuziek deze crowdfunding heeft opgezet. Het bedrag dat hiermee wordt binnengehaald gaat naar de orkestmusici, dirigent en solisten. Wilt u dit unieke concert ondersteunen en bijdragen aan een onvergetelijke middag vol beleving, muzikale meesterwerken en bevlogen musici? Steun ons dan via Voordekunst.nl!


Eerstvolgende concert: Zwerftocht door Oost-Europa

Zondag 28 oktober 2018 om 16:00 uur
Een concert rondom Oost-Europese muzikale meesters die zich lieten zich volop lieten inspireren door troubadours en volksmuziek. Met Eduardo Paredes (viool), Adriaan Breunis (altviool), Sietse-Jan Weijenberg (cello), Gwylim Janssens (piano) en Lestari Scholtes (piano).