Vrienden van de Kamermuziek

Kamermuziek met de nieuwe generatie musici in hartje Amsterdam 


Steun onze crowdfunding!

Steun (inter)nationaal muzikaal toptalent en maak verrassende en intieme kamermuziekconcerten en masterclasses in de Amstelkerk en De Duif mede mogelijk.

Vrienden van de Kamermuziek organiseert intieme kamermuziekconcerten met jonge topmusici in hartje Amsterdam. Corona heeft ons enerzijds in een financieel moeilijke situatie gebracht, en anderzijds heeft het ons meer dan ooit doen beseffen dat we ons willen inzetten voor klassieke muziek en talentvolle musici. 

In 2022 willen we daarom drie bijzondere concerten organiseren, waarbij we ons samen met de musici gaan inzetten voor het creëren van nieuw repertoire en arrangementen, dat bij ons in première gaat. Ook willen we de concerten koppelen aan masterclasses, zodat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de musici. Om dit te kunnen realiseren hebben we uw steun nodig. Bekijk hier onze video en doneer!


Steun ons!

We kunnen niet wachten om het seizoen weer te beginnen! Wilt u ons steunen? Zeker in deze tijd, waarin ook de cultuursector een enorme klap heeft gekregen, is alle steun van harte welkom. Op deze pagina leest u meer over Vriend worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen.