Vrienden van de Kamermuziek

Kamermuziek met de nieuwe generatie musici in hartje Amsterdam 

Seizoen 2020-2021 online! Bekijk nu het nieuwe programma op onze programmapagina. Vanwege de beperkte capaciteit door covid-19 vindt elk concert tweemaal plaats, om 14:30 en 16:30 uur. De concerten hebben geen pauze en duren een uur. Vanzelfsprekend houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. Lees daarover meer op onze programmapagina. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief


Verplaatsing concerten i.v.m. lockdown

De concerten van Pianoduo Scholtes & Janssens op 19 en 20 december en de concerten van Trio 258 op 31 januari worden verplaatst naar 21 en 27 februari (Scholtes & Janssens) en 28 maart (Trio 258). Op de programmapagina vindt u het volledige overzicht. 

Abonnementhouders en bezoekers die een of meerdere kaarten hebben gekocht hebben daar inmiddels bericht over ontvangen. Heeft u niks ontvangen? Neem dan contact op via


Steun ons!

We kunnen niet wachten om het seizoen weer te beginnen! Wilt u ons steunen? Zeker in deze tijd, waarin ook de cultuursector een enorme klap heeft gekregen, is alle steun van harte welkom. Op deze pagina leest u meer over Vriend worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een eenmalige donatie te doen.